fbpx

Fotografering

 

Digitale fototjenester til alle plattformer.

 

I dagens digitale hverdag forventer vi å finne bilder av høy kvalitet, og aller helst med et "personlig" preg som viser frem din bedrifts identitet. Behovet for å kunne bruke bilder i flere sammenhenger er viktigere enn noen gang, og derfor leverer vi høyoppløselige filer som våre kunder fritt kan disponere på ulike plattformer. Du får full bruksrett på alle bilder som vi tar og kan dermed fritt bruke disse uten å måtte henvende deg til fotografen, noe som er et vanlig problemsstilling i bransjen.

 

Våre fototjenester

Våre fototjenester er hovedsakelig boligfotografering, dronefotografering og selvfølgelig reklamefotografering på bedriftens lokasjon. Skulle du ha andre oppdrag enn de nevnte, er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

 

Fotograf Mia Messel

Mia har fotografering ut i fingerspissene, og interessen for å skape bilder med god kvalitet er høyt prioritert. For å oppnå det beste resultatet, har hun alltid god dialog med deg som kunde.

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på fotograferingstjenester!

Ta kontakt!

Velkomstvegen 10,
     2420 Trysil

+47 951 35 003

kontakt@glaame.no

Man-Fre: 08.00 - 16.00

Kjapt om Glåme

Glåme AS ble stiftet våren 2017, og vi tilbyr tjenester innen grafisk design, nettsideproduksjon og digital markedsføring. Daglig leder i bedriften er Daniel Tannåneset.
Vårt org nr: 919058617

Vår visjon er å gjøre livet på digitale medier enklest mulig for deg som kunde!